Üdvözöllek a blogomon! Welcome on my blog!





e-mail: ilkabeads@gmail.com

szerda, január 27, 2010

PIF Zseniliának / PIF for Zsenilia






Ma megérkezett az utolsó bevállalt PIF ajándékom is Zseniliához. Sokat gondolkodtam milyen is legyen, ő a hosszú láncokat szereti. Végül többszöri változtatás után ez a nyaklánc készült el. Nagyon örülök, hogy tetszik Timi, viseld egészséggel!

My last PIF present arrived today. I've made it for Zsenilia.
I was thinking a lot about it, as she likes the long necklaces. After changing my ideas many times, finally I've made this one for her. I'm very glad as Timi likes it.

csütörtök, január 21, 2010

RAW fánk "töltve" és Duna koszorú szettben / Set of RAW Doughnat "filled" and wreath of Danube





Minta/Pattern: karkötő/bracelet Zinaida Petrovna, medál/pendant inspired by vyolina

vyolina RAW fánkja inspirálta a medált, azzal a különbséggel, hogy a nyolc csúcs helyett az enyémen kilenc van, és mivel túl nagy lett a közepe, kitöltöttem egy 14-es Rivolival. Mindkét oldalon hordható. Élőben nem látszik át a piros csiszi az arany oldalon.

Sajnos ebben az időben elég rosszak lettek a fényképek, vakut kellett használnom, a karkötő önállóan a kivétel.

vyolina's RAW donaught inspired my pendant, but I've made some changes and filled in the hole in the middle by a 14mm Rivoli. Both sides can be worn.

Unfortunately the photos aren't the best ones. Because of this cloudy weather I had to use flash except the bracelet alone.

szerda, január 13, 2010

"Nina"





Minta/ Pattern: Bead&Button Shelley Nybakke

Megláttam a karkötőt és azonnal eldöntöttem, hogy nekem kell egy ilyen. Elkészült és egyáltalán nem hasonlít az eredetire. A különbség, hogy 4mm-es csiszolt gyöngyöt használtam, az eredeti mintában pedig 3mm-es volt. Nem vagyok vele elégedett, itt-ott laza a RAW, pedig igyekeztem szorosra fűzni, de a 8-as kásában nagyon csúszott a damil, a RAW meg nem éppen a szívem csücske. Talán egyszer lesz kedvem átfűzni.

When I saw the bracelet first I decided to make it for myself. It has been done and it doesn't look the same, like the original one. I used polished glass beads 4mm istead of 3 mm. I'm not satisfied, it is not my best work. I may bead it again.

szerda, január 06, 2010

PIF Enának / PIF for Ena



Enának készítettem ezt a készletet. Élveztem az eddigi munkáimtól eltérő stílusú szett fűzését.
Ena, viseld egészséggel!

I made this set for Ena. I enjoyed beading of this design which completely differs from my usual ones.
Blog Widget by LinkWithin