Üdvözöllek a blogomon! Welcome on my blog!





e-mail: ilkabeads@gmail.com

szerda, május 29, 2013

3rd lace beading workshop - Fűzd meg a sajátodat!



Minta: Coco

A Perles et Dent'Elles-en ez a harmadik ilyen játék volt, amikor egy nyakláncot a saját ízlés szerint kell megfűzni. Mindannyian ezt csináljuk, amikor valakinek a mintáját megfűzzük, csak itt, egy oldalon lehet majd látni a különböző alkotásokat. Az eredetit már most, a megfűzött alkotásokat pár nap múlva együtt láthatjátok.

Do it on your taste! It is the 3rd lace beading workshop on the blog Perles et Dent'Elles. You can see the original necklace already now, and the new entries within some days, here.

péntek, május 24, 2013

Arabella






Egy kosztümös filmben látott nyaklánc ihlette a szettet. A lánc hetek óta készen van, a medál valahogy nem akart elkészülni.

A necklace seen in a film inspired the set. The chain had been ready for weeks when I finally could make a pendant.

csütörtök, május 16, 2013

Camea




Ez a teljesen egyszerű nyaklánc kifogott rajtam. A medál első megoldását lebontottam, és újra kezdtem, aztán a tekla herringbone adta fel a leckét, két soronként elszakadt a cérna. Végül csak elkészült, ajándékba.

This very simple necklace caused me lot of problems, first I made the pendant twice, as I didn't like the first one, then the herringbone with pearls tore the thread in every second raw. But it has been done as a present.

Nyertem - I've won a set

Schnappy szülinapi játékán nyertem ezt a szettet. Ma kaptam meg, élőben nagyon jól néz ki, és ami meglepett, hogy nagyon jól áll nekem. Még soha nem készítettem magamnak ilyen merev nyakit, nem szeretem a merev nyakláncokat. Úgy gondoltam eddig, hogy nem is áll nekem jól. Ehhez hattyúnyak kell. Tévedtem. Köszönöm Schnappy.

I've won this set on Schnappy's birthday game. I received it today and it looks very well on my neck, although until now I thought this kind of necklace doesnt't fit me. It's not true. Thank you Schnappy.

hétfő, május 06, 2013

Isabel



A medál egy másik lánchoz készült, csak éppen nem "szerették egymást", így most két piros fehér láncom lesz, ha valamikor a másik is elkészül.

I made the pendant for an other necklace, but the pendant and the chain "didn't like each other",so I'll have two red-white necklaces if I finish the other one as well.

Blog Widget by LinkWithin