Üdvözöllek a blogomon! Welcome on my blog!





e-mail: ilkabeads@gmail.com

szombat, augusztus 31, 2013

Flóra




Néhány hónapja vettem ezt a kabosont, eltettem a dobozba. Úgy emlékeztem rá, hogy barna alapon van a virág, ezért nem is nyúltam hozzá, mert nem volt itthon barna kásám. Most került sorra, mivel bevásároltam a barna kásákat, amikor elővettem, kiderült, hogy nem barna, hanem fekete. Valószínűleg az emlékeimet az zavarta meg, hogy szokatlan módon, fekete alapra tették a vajszínű virágot.

I bought this cabochon some month ago. I remembered it is brown with creamy flower, that's why I didn't deal with it as I didn't have brown seed beads. When I bought the seed beads and I wanted to start it, I realized that it is creamy flower on black basic which is unusual. I think it was the reason I remembered brown one.

csütörtök, augusztus 22, 2013

Indian Summer






Korábban készült, mint az Őszike, de mivel meglepetés ajándék volt Ewanak, csak most tudom feltenni. A sújtás zsinórok ugyanazok és a gyöngyök egy része is ugyanaz, mint az Őszikénél, mégis egész más hatású. Amikor készen lett, az első, ami eszembe jutott róla, hogy olyan, mint amikor búcsúzik a nyár, még ugyanazok a színek pompáznak, de már halványabbak.
Örülök, hogy tetszik Ewának is. Viseld egészséggel!

I made this one earlier than the Little Autumn necklace, but as it is a surprise present for Ewa, I can show you it only now. The soutaches are the same like ones of the Little Autumn, some perles, as well, and it lookes totally different. When I finished it my first thought was it looks like the Indian Summer, the colours are the same , but they are already faded.
I'm glad that Ewa likes it. Enjoy it!

szerda, augusztus 21, 2013

Őszike / A Little Autumn




Nem volt könnyű fényképezni, mivel nagyon fénylenek a gyöngyök, meg a kaboson is.
Már az őszre hangolva készült a nyaklánc.

It wasn't easy to make photos, as the pearls and the caboshon,too, are very shining.
The necklace was made waiting for the autumn.


Blog Widget by LinkWithin