Üdvözöllek a blogomon! Welcome on my blog!





e-mail: ilkabeads@gmail.com

csütörtök, június 24, 2010

SWAP Alízzal / SWAP with Alíz




Alizt meghívtam egy SWAP játékra. Ő kezdőnek vallja magát, szerintem viszont már nem is annyira kezdő, tekintettel a finoman összeállított, elegáns munkáira. Megtetszett a lencsebogyós nyaklánca, én ezt kértem tőle. A színösszeállítást rábíztam. Ezt a csodás kék nyakláncot kaptam, ami pont jókor érkezett, mert azonnal fel tudtam venni a tegnap esti programhoz.

Nagyon köszönöm, Alíz!!!! És külön örülök, hogy személyesen is tudtunk találkozni, mivel kiderült, hogy egy kerületben lakunk, így kár lett volna postázni.

I proposed a SWAP to Alíz. She says she is a beginner, but I think that more than that considering her sophisticated elegant works. I like her beaded beads with lentils necklace, I asked it. I received this wonderful blue necklace, which arrived in time, I could wear it on my yesterday evening program.

Thank you very much, Alíz!! I'm glad that we could meet personally, as we relaized that we live in the same district of Budapest, so it would be a pity to post the works.





Alíz egy szélesebb csavart karkötőt szeretett volna. Ezt sikerült alkotnom, és ráadásként egy hozzá passzoló medált is készítettem. Örülök, hogy tetszik, viseld egészséggel!

Alíz asked from me a wider spiral rope bracelet. I could make this one and in addition a matching pendant. I'm glad that you like it.



7 megjegyzés:

Cirelin írta...

Nagyon szépet készítettél, remek lett! :) És amit kaptál is szuper. ^^

Unknown írta...

Jaj de szépek!! Irigykedem...

LUJZA Gyöngyei írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
LUJZA Gyöngyei írta...

Még egyszer köszönöm Ilka a szépséges meglepetéseket, amiket büszkén és nagy örömmel viselek aktuális kedvenc ruháimhoz - holnap fel is avatom a szettemet. Az pedig kifejezetten örömmel tölt el, hogy az általam készített láncot szereted! :) Alíz

Las Creaciones de Boricua írta...

Wow!!!! very pretty!!!!!!

miscositas-ixabelc3 írta...

son preciosos los dos!!!!!!!!
me gustan mucho
besos

inci duru írta...

Çok güzel!!!

Blog Widget by LinkWithin