Üdvözöllek a blogomon! Welcome on my blog!





e-mail: ilkabeads@gmail.com

kedd, július 06, 2010

Segítséget kérek!

Nem tudom mi történt, de a ma reggeltől, Unicornio utáni, hozzászólók kommentjei nem jelennek meg a blogon. Megkapom őket e-mailben, de itt a blogon nem láthatók. Már mindent végignéztem, a beállítások nem változtak, így nem tudok rájönni, hol a hiba.

Van valakinek erre ötlete, hogy mit lehet vele csinálni, hogy újra láthatók legyenek? Ha beírok, ott úgy néz ki, hogy rendben, megjelenik a hozzászólás az ablakban, de utána a blogon már nincs ott.
Ha van ötletetek, nyugodtan kommenteljetek itt, én e-mailen megkapom, bár itt úgy fog kinézni, hogy senki sem írt:)

Előre is köszönöm.

5 megjegyzés:

Edelweiss írta...

Szia! Velem is ezt csinálja 2 napja a Blogspot. Ezek szerint a rendszer hülyesége lehet. Remélem megjavúl, mert már a sablont is lecseréltem, máshonnan feltöltöttem újat, szóval sok mindent kipróbáltam, de nem segített rajta. Azzal még nem próbálkoztam, hogy létrehozzak egy új blogot és annak a szűz sablonját töltsem fel. Szerinted úgy működne?
Csilla

Roberta írta...

Szia Ilka!
Én is így jártam, és valóban Unicornio bejegyzése után nem látszanak a bejegyzések:-(((( Nem tudom mi az oka, hogy rendszerhiba vagy mi?????? Ha megtudsz valami okosat az orvoslására kérlek osztd meg velem is! Köszönöm!

Csapó Krisztina írta...

Tegnap én is észre vettem, hogy nem látszódnak rendesen a hozzászólások, de mára már minden rendben van nálam. Valószínűleg ahogy jött, úgy el is megy ez a hiba. :-)

Ilka írta...

Köszönöm lányok a hozzászólásokat. Nálam is újra látszik, de hogy mikor jött vissza, nem tudom, mert közben elszállt a netem. Most javították meg. Ilyet sem csinált még, hogy a csatlakozás ablakból egyszerűen kitörölte a felhasználót, és nem engedte többé beírni. Így meg nem is tudtam feljönni tegnap óta a netre.

Ezek szerint ez valami rendszerhiba. Az utóbbi időben elég sok hiba van. Én meg állandóan nézem a beállításokat, hogy valami nem szállt-e el közben, de ott minden rendben.

Beszter írta...

Szeretném, ha elfogadnád tőlem ezt a díjat!
Kérlek látogass el a blogomba:
http://www.beszter-gyor.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin