Üdvözöllek a blogomon! Welcome on my blog!

e-mail: ilkabeads@gmail.com

szerda, október 01, 2014

Fáraó /Pharaoh

Eredetileg a Perles et Dent'Elles pályázatára szerettem volna egy nyakláncot készíteni. Az az ötletem támadt, hogy RAW-val készítem el a teljes láncot.(mellesleg a pályázat első helyezett lánca is RAW-os lett) Rossz döntés volt. A medál részt háromszor készítettem el és bontottam le, utoljára a beadási határidő előtt 4 nappal. Fel is adtam, mivel annyi idő alatt már nem tudtam volna elkészíteni egy újabbat, de mivel a lánc része készen volt, gondoltam készítek egy olyan hímzett medálrészt, amit eddig nem csináltam.  (megjegyzem ez volt az első és egyben utolsó ilyen vállalkozásom) Legszívesebben ezt is lebontanám, mivel nem a legszebb munkám, a választott gyöngyök sem voltak egyenletesek, és mivel én nagyon szorosan egymás mellé varrtam a  sorokat, a hullámzó tenger kutyafüle ehhez képest:)) 

I wanted to make a necklace for Perles et Dent'Elles Competition. My idea was to make it with RAW technique. It wasn't the best decision as I made and  demolished the pendant part three times, last time 4 days before the date of entry, so I gave it up. As the chaine was ready I decided to make an embroided pendant in style which I hadn't made before. I don't like the finished pendant as unfortuantely it is not my best work, the seed beads' sizes were not equal ones and I made the rows too close to each other, so they are like the billowy see:))

6 megjegyzés:

Alma írta...

A hibáit biztos csak Te látod!
Dekoratív és színeiben is látványos szép munka!

Kritti írta...

Nekem nagyon tetszik! Szuper a színvilága, a mintája is, nagyon mutatós ékszer! A láncmegoldás zseniális!

Amy's írta...

Neked kell elegedettnek lenni elsororban az ekszerrel.A lancmegoldas alomszep , gyonyoruen fuzted, A medalreszt eleg nehez kasakkal kihimezni mert nem egyformak es akkor csak kinlodik vele az ember lanya.Szep a design es csak kozelrol latni azokat a hibakat ami neked nem tetszik thefe

Mézesmama írta...

Lebontani?..semmikép....hatalmas munka, a láncrész zseniális...a képen nem látszanak a hibák, de ezt Te közelről jobban látod...nekem tetszik úgy ahogy van!

Vadnainé Almási Mária írta...

Szerintem gyönyörűséges! Őrült nagy munka, gratuuuu!

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

De gyönyörű!!!

Blog Widget by LinkWithin